Friday, 29 July 2011

My Angel ♥

Reactions: 
ASSALAMUALAIKUM

Hai : ) Apa kabar semua .? Hope korang sehat selalu kay : ) Jgn sedih2 , happy2 lahh selalu : ) And jgn lupa berikan senyuman yg ikhlas tuk owg yg kita syg : ) Hargai apa yg kita ada sekarang : ) Jgn sia sia kan owg yg kita syg or owg yg syg kita : ) Be strong lau ada ap2 dugaan yg menimpa : ) Sabar separuh daripada iman so, kita kena byk2 bersabar menghadapi sgala dugaan yg menimpa hidup kita : ) Jgn penah menyerah kalah lau kita masih mahu mecuba : ) Lupakan yg kisah silam , mulakan hidup baru dgn azam yg baru : ) Hee ~

Okay . Title kali nyh my ANGEL ♥ . Yeahhh! Bagi aku die nyh mcm angel sbb die selalu mncul masa aku tgh sedih . Masa aku tgh kecewa , terluka , terseksa jiwa & raga . Die dtg tuk hiburkan aku : ) Die buat aku ketawa , tersenyum tanpa kata : ) Bahagianya aku cuma tuhan jew yg tahu saat to . Dlm byk2 lelaki , die lahh yg selalu buat aku rasa d'hargai : ) Even , aku takde ap2 hbgn dgn die . Just kawan . Dulu , die penah berjanji yg die akn bhgiakan aku . Yeaa , die tepati janji die . Die buat aku rasa bhagia . Terima kasih : )

Semalam , aku antar msg at die . Nak tau apa die reply .? "mati da" -,-' Ya Allah , terkejut makcik sebelah rumah aku :o Huhu . Rupanya die pekena aku . Nakal kau eh .? Mentang2 lahh kau baru lepas kmlngn , kau kata kau da mati . Ishk3 , tak baek tau . And then , die call aku . Hak , lagi sekali makcik sebelah rumah aku terkejut :o Dgn muka yg masam mcm cuka , mata bengkak cukup sbb baru lepas nges , aku pun ungkt lahh call die . Haa , naseb baek sora die . Kalau sora owg laen .? Agagag ~ Sembang mia sembang , tapi bkn aku yg ckp , die yg ckp . Pot pet pot pet ~ Mcm mak nenek pun ada :P Duk buat lawak die yg tak berapa lawak to . #pdahal aku gelak , to diaa . Gila baba mia gelak! Hahahahaha XD mcm to lahh aku gelak . Dengar tak .? Huh , penat penat . Aku gelak smpy semput to! #haa , amek hang =.- Ada satu yg aku tak suka , die suka kata aku budak HOT ~ Kenapa eh .? Dlm die kata aku HOT to , die still nak buat lawak . Nak sebut HOT to kena ada 3harakat -,-' Yeahhh! Terbaik woot! Hehe ^^ Pape pun , aku enjoy sgt semalam . Thanks very much sbb you sudi buat i happy : ) I hargai sgt2 . You are the best! Hee ~ Bertuah sape dpt you . And satu lagi yg aku tak leyh lupa . Die pggl aku "sayang" .? Hak , geli + hepy bila aku dgr . Hahaha XD Okayokay . Act, byk lagi aku nak habaq at ampa tapi to lahh . Aku kejar masa nyh . Byebye ♥ Hope korang enjoy wif ur life kay : ) Senyum senyum lahh selalu :D

p/s : Post nyh tuk ROSLEY KHAIRI ♥Terima Kasih : ) Sayang you rapat2!

IKHLAS DARI SAYA . NUR HAFIZAH : )

No comments:

Post a Comment

COPYRIGHT BY OWNER BLOGG