Saturday, 30 July 2011

Selamat Hari Tua :D

Reactions: 
ASSALAMUALAIKUM : )

Helo helo . Sayang, selamat hari tua : ) I still nak buat post nyh even i tahu i da takde ap2 dgn u syg :') Hee ~ umur you now dah lapan satu :D eh eh , silap . Satu lapan lahh : ) Sorry syg , tersilap . Hak , ada kena baling dgn tepung + telur tak .? Hope adalah sbb u msti cute +++ bila kena baling dgn tepung n telur kankan .? Huhu T_T Sayang, selamat hari tua again :DD Hahaha . #suka suki suke suku i jew nak wish byk kali kan .? Sayang, why pagi tadi you call i .? Apa niat you call i .? You tau tak i HAPPY + SEDIH bila ckp dgn you tadi pagi . Why you selalu buat i happy .? Why you selalu buat i sedih .? Sayang, tadi i kuar wif family i . I pegi ziarah kwn ayh i sbb suami kwn ayh i to baru meninggal dunia . Kwan ayh i to stay kampung : ) I nmpk byk lembu at situ . Hehe : ) Bila i tgk lembu to i senyum sowg2 . I teringat at you syg :'( I teringat kenangan kita bersama . Lembu to ada kena mengena dgn kita kankan .? You egt tak syg , setiap kali u nmpk lembu . You akn pggl i , you kata lembu to kawan i . Hahaha XD Pandai you buat lawak eh .? -,-' Sayang, semua manusia penah buat silap . I manusia biasa you . I selalu buat silap but i dah berubah . I dah menyesal , i dah insaf you . Tapi kenapa you mesti balas dendam .? Why sygs .? Maafkan i sbb selama nyh i byk muhOng you . But i ikhlas syg you . I ikhlas kawan dgn you . I syg you sepenuh hati i . I tahu , kata2 i nyh dah tak berguna tuk u dengar . Sayang, now u da ad pengganti i kan .? Hm , i hope you bahagia dgn die . Tapi kalau u tak happy wif die , you cari i yew .? I sentiasa ada dgn you syg . Kalau u takde tmpt nak luahkan perasaan , you buley call i or msg i :') Sayang , selamat hari tua sekali lagi :D Hakhak . Okay okay . Dah cukup tiga kali kan i wish .? Hehe . Enough .? Kew nak lagi .? -,-' Sayang, i nak kepastian dari you . Kalau you baca blog i nyh , tolong call i . Yew sygs .? :') Byebye . iloveyou sayang : )

IKHLAS DARI SAYA . NUR HAFIZAH : )

Friday, 29 July 2011

My Angel ♥

Reactions: 
ASSALAMUALAIKUM

Hai : ) Apa kabar semua .? Hope korang sehat selalu kay : ) Jgn sedih2 , happy2 lahh selalu : ) And jgn lupa berikan senyuman yg ikhlas tuk owg yg kita syg : ) Hargai apa yg kita ada sekarang : ) Jgn sia sia kan owg yg kita syg or owg yg syg kita : ) Be strong lau ada ap2 dugaan yg menimpa : ) Sabar separuh daripada iman so, kita kena byk2 bersabar menghadapi sgala dugaan yg menimpa hidup kita : ) Jgn penah menyerah kalah lau kita masih mahu mecuba : ) Lupakan yg kisah silam , mulakan hidup baru dgn azam yg baru : ) Hee ~

Okay . Title kali nyh my ANGEL ♥ . Yeahhh! Bagi aku die nyh mcm angel sbb die selalu mncul masa aku tgh sedih . Masa aku tgh kecewa , terluka , terseksa jiwa & raga . Die dtg tuk hiburkan aku : ) Die buat aku ketawa , tersenyum tanpa kata : ) Bahagianya aku cuma tuhan jew yg tahu saat to . Dlm byk2 lelaki , die lahh yg selalu buat aku rasa d'hargai : ) Even , aku takde ap2 hbgn dgn die . Just kawan . Dulu , die penah berjanji yg die akn bhgiakan aku . Yeaa , die tepati janji die . Die buat aku rasa bhagia . Terima kasih : )

Semalam , aku antar msg at die . Nak tau apa die reply .? "mati da" -,-' Ya Allah , terkejut makcik sebelah rumah aku :o Huhu . Rupanya die pekena aku . Nakal kau eh .? Mentang2 lahh kau baru lepas kmlngn , kau kata kau da mati . Ishk3 , tak baek tau . And then , die call aku . Hak , lagi sekali makcik sebelah rumah aku terkejut :o Dgn muka yg masam mcm cuka , mata bengkak cukup sbb baru lepas nges , aku pun ungkt lahh call die . Haa , naseb baek sora die . Kalau sora owg laen .? Agagag ~ Sembang mia sembang , tapi bkn aku yg ckp , die yg ckp . Pot pet pot pet ~ Mcm mak nenek pun ada :P Duk buat lawak die yg tak berapa lawak to . #pdahal aku gelak , to diaa . Gila baba mia gelak! Hahahahaha XD mcm to lahh aku gelak . Dengar tak .? Huh , penat penat . Aku gelak smpy semput to! #haa , amek hang =.- Ada satu yg aku tak suka , die suka kata aku budak HOT ~ Kenapa eh .? Dlm die kata aku HOT to , die still nak buat lawak . Nak sebut HOT to kena ada 3harakat -,-' Yeahhh! Terbaik woot! Hehe ^^ Pape pun , aku enjoy sgt semalam . Thanks very much sbb you sudi buat i happy : ) I hargai sgt2 . You are the best! Hee ~ Bertuah sape dpt you . And satu lagi yg aku tak leyh lupa . Die pggl aku "sayang" .? Hak , geli + hepy bila aku dgr . Hahaha XD Okayokay . Act, byk lagi aku nak habaq at ampa tapi to lahh . Aku kejar masa nyh . Byebye ♥ Hope korang enjoy wif ur life kay : ) Senyum senyum lahh selalu :D

p/s : Post nyh tuk ROSLEY KHAIRI ♥Terima Kasih : ) Sayang you rapat2!

IKHLAS DARI SAYA . NUR HAFIZAH : )

Monday, 11 July 2011

Rindu .?

Reactions: 
Okay . Hey readers , sabtu haritu aku hangout pacifix . Jalan jalan buang masa wif kaka aku . Pusing satu pacifix , cari apa aku pun taktau --' haha . Jalan miaa jalan , tibatiba , aku nampak sowg mamat nyh . Hensem , smart , stylo gila kowt . Muka dia sebijik mcm someone yg aku rindu . Aku egtkan tuu owg yg aku rindu tuu tapi bukan rupanya . Jalan lagi , and jalan lagi . Tapi sekali tuu jea aku nampak mamat tuu . Lepas tuu , tak nampak dah . Sedih gak lahh . And then , pegi MCD nak makan . Nampak gurl nyh , sebijik mcm ma twins , Amanyna Azrini . Aku egtkan dia , tapi aku salah lagi . Naseb baek aku tak pi tegur . Kalau tak , malu cheq! >< haha . Okay . Ada lagi sowg , aku nampak sebijik cm dia . Haikal Aziz :) Yeahhh! Masa tuu ada lam keta , nak balik da time tuu . Aku nampak dia dari jauh T__________T betulbetul cam abangg Ekal aku yg HOT tuu . Tapi bila aku perhatikan jelasjelas , bukan dia lahh . Grrrr >< geramnya! Aku asyik salah owg jea haritu . Hangat hati aku! Okayokay . Pape pun , aku enjoy gila haritu . :) 


p/s : Padah rindu gilagila mia , semua owg aku nampak sama --' Haha .
IKHLAS DARI SAYA . NUR HAFIZAH : )

Friday, 1 July 2011

terima kasih : )

Reactions: 
haihai , readers : ) aku nak ucapkan terima kasih pada semua owg : )
TERIMA KASIH sebab sayang saya : )
TERIMA KASIH sebab ambil berat pasal saya : )
TERIMA KASIH kepada mak & ayah yg jaga mkn minum saya selama nyh : )
TERIMA KASIH kepada mak & ayah yg jaga saya masa saya sakit : )
TERIMA KASIH kepada semua kawan2 yg selama nyh ada masa saya susah n senang : )
TERIMA KASIH kepada twins terbaik saya , amanyna azrini <3 sebab selalu dgr luahan hati saya : )
TERIMA KASIH kepada rosley khairi sebab selalu teman saya masa saya boring : )
TERIMA KASIH pada tuan2 , puan2 , adeq2 , abg2 , kaka2 , makcik and pakcik at luaq sana tuu yg sudi follow belog saya : )
TERIMA KASIH pada buah hati saya yg tersayang : ) *maaf, nama tak buley d'sebut*
TERIMA KASIH pada diary saya : )
TERIMA KASIH atas segala2 nya : )
TERIMA KASIH pada manusia2 yg selalu buat saya tersenyum : D
TERIMA KASIH pada manusia yg selalu sakitkan hati saya : )
TERIMA KASIH pada manusia yg penah b'gaduh dgn saya : )
TERIMA KASIH pada manusia yg penah maki hamun saya : )
TERIMA KASIH pada manusia yg benci saya : )
TERIMA KASIH mukabuku . sebab awak lahh saya kenal dia : ) *owg ksygn saya*
TERIMA KASIH pada manusia yg selalu beri nasihat yg berguna tuk saya : )
and TERIMA KASIH byk2 at manusia2 yg kenal saya : )


p/s : taktau kenapa tiba2 teringin nak buat entry cm nyh .? = ='
IKHLAS DARI SAYA . NUR HAFIZAH : )

Tuesday, 21 June 2011

encik limited-edition .?

Reactions: 
assalamualaikum peeps :)
hope u all sehat2 saja ..
hmm , encik limited-edition .?
korang mesti tahu kan apa itu limited-edition -.-'
*hope korang tahu lahh . HAHA :)
aku ada lahh kenal sorang laki nyh -.-' 
mmg LIMITED EDITION lahh nyh laki . 
SUMPAH ! aku tak tipu babe :) 
bukan senang nak tackle die , memerlukan waktu yg panjang derr . 
HAHA :P aku tak nafikan , mmg senang tuk berkawan dgn die 
tapi susah tuk memiliki die :) *memiliki hati die = ='
hmm , aku rapat gak lahh dgn laki yg aku gelar 
encik LIMITED-EDITION nyhh :) 
best dpt b'kawan wif die :) terasa diri nyh bahagia sgt :) 
HAHAHA :P pape pun , aku just nak gtw lah . 
bkn semua org dpt gelaran LIMITED-EDITION tau tau .? :) 
hehe^^ cuma die jeaa :) okay .? HAHA :P ada ada jeaa .
byebye . finish T___________T 




IKHLAS DARI SAYA . NUR HAFIZAH : )

COPYRIGHT BY OWNER BLOGG