Saturday, 30 July 2011

Selamat Hari Tua :D

Reactions: 
ASSALAMUALAIKUM : )

Helo helo . Sayang, selamat hari tua : ) I still nak buat post nyh even i tahu i da takde ap2 dgn u syg :') Hee ~ umur you now dah lapan satu :D eh eh , silap . Satu lapan lahh : ) Sorry syg , tersilap . Hak , ada kena baling dgn tepung + telur tak .? Hope adalah sbb u msti cute +++ bila kena baling dgn tepung n telur kankan .? Huhu T_T Sayang, selamat hari tua again :DD Hahaha . #suka suki suke suku i jew nak wish byk kali kan .? Sayang, why pagi tadi you call i .? Apa niat you call i .? You tau tak i HAPPY + SEDIH bila ckp dgn you tadi pagi . Why you selalu buat i happy .? Why you selalu buat i sedih .? Sayang, tadi i kuar wif family i . I pegi ziarah kwn ayh i sbb suami kwn ayh i to baru meninggal dunia . Kwan ayh i to stay kampung : ) I nmpk byk lembu at situ . Hehe : ) Bila i tgk lembu to i senyum sowg2 . I teringat at you syg :'( I teringat kenangan kita bersama . Lembu to ada kena mengena dgn kita kankan .? You egt tak syg , setiap kali u nmpk lembu . You akn pggl i , you kata lembu to kawan i . Hahaha XD Pandai you buat lawak eh .? -,-' Sayang, semua manusia penah buat silap . I manusia biasa you . I selalu buat silap but i dah berubah . I dah menyesal , i dah insaf you . Tapi kenapa you mesti balas dendam .? Why sygs .? Maafkan i sbb selama nyh i byk muhOng you . But i ikhlas syg you . I ikhlas kawan dgn you . I syg you sepenuh hati i . I tahu , kata2 i nyh dah tak berguna tuk u dengar . Sayang, now u da ad pengganti i kan .? Hm , i hope you bahagia dgn die . Tapi kalau u tak happy wif die , you cari i yew .? I sentiasa ada dgn you syg . Kalau u takde tmpt nak luahkan perasaan , you buley call i or msg i :') Sayang , selamat hari tua sekali lagi :D Hakhak . Okay okay . Dah cukup tiga kali kan i wish .? Hehe . Enough .? Kew nak lagi .? -,-' Sayang, i nak kepastian dari you . Kalau you baca blog i nyh , tolong call i . Yew sygs .? :') Byebye . iloveyou sayang : )

IKHLAS DARI SAYA . NUR HAFIZAH : )

No comments:

Post a Comment

COPYRIGHT BY OWNER BLOGG