Monday, 11 July 2011

Rindu .?

Reactions: 
Okay . Hey readers , sabtu haritu aku hangout pacifix . Jalan jalan buang masa wif kaka aku . Pusing satu pacifix , cari apa aku pun taktau --' haha . Jalan miaa jalan , tibatiba , aku nampak sowg mamat nyh . Hensem , smart , stylo gila kowt . Muka dia sebijik mcm someone yg aku rindu . Aku egtkan tuu owg yg aku rindu tuu tapi bukan rupanya . Jalan lagi , and jalan lagi . Tapi sekali tuu jea aku nampak mamat tuu . Lepas tuu , tak nampak dah . Sedih gak lahh . And then , pegi MCD nak makan . Nampak gurl nyh , sebijik mcm ma twins , Amanyna Azrini . Aku egtkan dia , tapi aku salah lagi . Naseb baek aku tak pi tegur . Kalau tak , malu cheq! >< haha . Okay . Ada lagi sowg , aku nampak sebijik cm dia . Haikal Aziz :) Yeahhh! Masa tuu ada lam keta , nak balik da time tuu . Aku nampak dia dari jauh T__________T betulbetul cam abangg Ekal aku yg HOT tuu . Tapi bila aku perhatikan jelasjelas , bukan dia lahh . Grrrr >< geramnya! Aku asyik salah owg jea haritu . Hangat hati aku! Okayokay . Pape pun , aku enjoy gila haritu . :) 


p/s : Padah rindu gilagila mia , semua owg aku nampak sama --' Haha .
IKHLAS DARI SAYA . NUR HAFIZAH : )

No comments:

Post a Comment

COPYRIGHT BY OWNER BLOGG